INFLUENZA A

*Pengumuman*
Ibu bapa yang dihormati sekalian,
pihak sekolah telah bermula menjalankan kerja pembersihan menggunakan cecair pembasmi kuman pada waktu selepas persekolahan untuk menangani musim puncak penyakit Influenza A yang kian menular ini.
Bermula pada hari esok, pihak sekolah akan mengukur suhu badan murid di pintu 1 dan pintu 4 untuk mengurangkan penularan penyakit ini. Jika terdapat murid yang demam didapati, murid tersebut akan dibawa ke Bilik Rehat. Pihak sekolah akan menghubungi ibubapa supaya murid tersebut dapat menjalankan pemeriksaan dengan secepat mungkin.

Di sini adalah cadangan yang mesra : Murid-murid digalakkan untuk memakai mask muka. Berharap para ibu bapa boleh memberi kerjasama.

Berharap juga maklumat di sini dapat disebar ke kumpulan  wechat/ whatapps kelas anak anda.

Marilah kita bersama-sama untuk menjaga keselamatan dan kesihatan murid-murid. Ribuan Terima Kasih.
7.1.2020